klik hier voor fotoboek

Programma

Rommelmarkt op Burendag in De Assekolke
Zaterdag 22 september 2018

Op zaterdag 22 september a.s. is het weer Burendag en vindt er in dorpshuis De Assekolke van 10 tot 16 u een rommelmarkt plaats. Hier kun je lezen hoe je deel kunt nemen of kijk even op onze Facebookpagina @DeAssekolke. Er staat in het lokaal van Viva La Vida Dagbesteding een gezellige bijkletstafel klaar met gratis koffie en thee. Er zijn al flink wat deelnemers dus sla je slag!

 


 

Feestelijke opening van Viva La Vida Dagbesteding
Zaterdag 3 maart 2018

Op zaterdag 3 maart a.s. vindt de feestelijke opening plaats van Viva La Vida Dagbesteding in Dorpshuis De Assekolke. Iedereen is welkom! De opening vindt plaats vanaf 16.00 uur in voormalig Lokaal 3 in het dorpshuis, Zuiderdiep 37 te Drouwenermond. Onder het genot van een hapje en een drankje kan het dorp kennis nemen van de drijfveren en de missie van het team achter deze unieke kruisbestuiving tussen zorg en cultuur. De opening zal worden opgeluisterd door de folkband FOLKYAH! uit Stadskanaal.

 


 

Presentatie Dorpsbelevingsonderzoek
Maandag 29 Januari 2018

In de afgelopen weken zijn een viertal studenten van de Hogeschool Van Hall Larenstein te Leeuwarden bezig geweest met een dorpsbelevingsonderzoek in ons dorp. Het doel van dit onderzoek is het in kaart brengen van de leefbaarheid in Drouwenermond. De resultaten van de enquête gaan zij op maandag 29 januari om 20.00 uur in het dorpshuis op een creatieve manier presenteren. De inloop is om 19.30 uur. Koffie en cake staan voor iedereen klaar. Komt allen!